Osztrák hitel kalkulátor

Ha a jelenlegi piac legjobb hitelét szeretné felvenni, folyamodjon osztrák hitelért. Sajnos a szomszédok leelőztek bennünket, és ezért nem írhatjuk, hogy „ha a jelenlegi magyar hitelpiac” legjobb kölcsönére pályázik, de ez csak részletkérdés.

Az osztrák hitel kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy nagyjából mennyi lenne a kölcsön törlesztőrészlete. Mivel az osztrák hitelek sokkal rugalmasabbak a magyaroknál, ezért nem beszélhetünk pontos törlesztésről: nyugati szomszédunk 6-7%-os kamatra ad hitelt, de a pontos kamat minden esetben egyedi elbírálás kérdése.

Online osztrák hitel kalkulátor »

Ezzel együtt a hitelkalkulátor úgy van beállítva, hogy egy meglehetősen pontos középértéket mutasson, tehát ön néhány ezer forinttal (pontosabban, osztrák hitelről lévén szó néhány tíz euróval) többet vagy kevesebbet fog fizetni. Az árfolyamingadozás és egyéb, a kalkulációt bonyolító tényezők miatt sokkal nehezebb a helyzet, mint például egy autóhitel kalkulátor esetében, de természetesen törekszünk a lehető legpontosabb értékek megjelenítésére. Az osztrák hitel kalkuláció csak tájékoztató jellegű, munkatársaink fogják közölni önnel a pontos összeget, ha felveszi velünk a kapcsolatot, és kitölti a hitel igényléséhez szükséges előzetes adatokat.