Hitelcsere

A jelenlegi hitele drága? Nagyon sokat kell kifizetnie havonta a törlesztésre? Szeretné egyszerűen maga mögött hagyni a drága kiadásokat, és egy olcsóbb kölcsönt törleszteni?

Vegyen fel osztrák hitelt meglevő adóssága kiváltására, és fizessen sokkal kevesebbet havonta – vagy akár abszolút értékben is! A hitelcsere különösen ajánlott, ha önt végrehajtás fenyegeti, vagy hatalmas kamattal rendelkező személyi, magán-, esetleg áruhitele van. Kiválthat jelzáloghitelt is! Lépjen, mielőtt elúszna a vagyona, vagy a börtönben végezné!

Az osztrák hitelek a magyarországiakhoz képest számtalan fantasztikus előnyt kínálnak, melyeket kihasználva ön megszabadulhat a rossz, drága magyarországi hitelétől, és helyette olyan hitelhez juthat, amelyet sokkal könnyebben tud majd visszafizetni. Hogyan lehetséges ez? Mit kínálnak az osztrák bankok?

Miközben Magyarországon is nagy a verseny az új ügyfelekért (bár ez jelenleg kezd lanyhulni, és a magyar bankok egyre kevésbé törik össze magukat, hogy pénzeket helyezhessenek ki), addig Ausztriában különösebb versengés nélkül juthat az itthoninál sokkal jobb kölcsönökhöz. Nézzük a részleteket:

Osztrák hitelcsere kalkulátor »

A hitelcserére felhasználható osztrák hitel mindig jelzálog alapú, egy lakóingatlanra és bármilyen más, hozzá kapcsolható ingatlanra felvehető. Az ingatlan lehet bárhol az országban, természetesen a nagyvárosi vagy kiemelt forgalmú (üdülőhelyek) kisvárosi, falusi ingatlanok érnek a legtöbbet a bank számára – mint ahogyan ez a piacon, a való életben is így van. A hitelcserekölcsön fedezete tehát egy lakóingatlan, de tetszés szerint bevonható bármilyen egyéb ingatlan is, ha a lakóház, lakás stb. értéke nem éri el az ön által elvárt szintet. Az ingatlan tulajdonosa kiskorú is lehet!

További előny, hogy a hitelcsere alkalmával nem kérnek jövedelemigazolást, és nyugati szomszédunknál nincs KHR-lista sem, vagyis ön mindenképpen kap hitelt, ha megfelelő fedezettel rendelkezik. A hitelkiváltáshoz használható osztrák hitel szinte minden elképzelhető esetben olcsóbb, mint a magyar hitel.

Egyrészt az euró minden esetben olcsóbbá teszi a kölcsönt, mint a forint alapú, de, ha önnek euró alapú kölcsöne van itthon, a legföljebb 7,1%-os kamattal rendelkező osztrák hitel szinte bizonyosan azt is felül – pontosabban alul – tudja múlni.

A legkisebb felvehető összeg 20 000 euró, ha ennél kevesebbel tartozik, a régi, drága hitele lecserélése után fennmaradó részt szabadon felhasználhatja.

Az előzetes hitelbírálat néhány óra alatt megérkezik Ausztriából, ezután mi segítünk önnek a hitelcsere teljes lebonyolításában. Bízza ránk a munkát, és önnek nincs más dolga, minthogy élvezze az új osztrák hitele nyújtotta előnyöket.