Automata bírálattal

Fejlődés: személyi kölcsön már 1 órán belül is

Minél inkább távolodunk az időben válság okozta visszaeséstől, annál inkább kerül vissza a pénzpiac is a normál kerékvágásba, illetve annál több innovatív eszközt találunk a pénzintézetek palettájában.

Egyre több helyen adhatjuk már be online módon is személyi kölcsön igénylésünket, ezen felül több bank mobilalkalmazása néhány perc alatt elvégzi az előzetes hitelbírálatot és megtudhatjuk, kaphatunk-e hitelt. Legutóbb a CIB Bank háza tájáról lehetett hallani, hogy alkalmazásuk percek alatt megmutatja, mennyi hitelt kaphatunk. Pénzügyi elemzők szerint egyébként 2017-ben már erősen látszik a személyi kölcsönök iránti megnövekedett kereslet.

Tovább

Euróban

Osztrák személyi hitel

Személyi hitel? Drága! Mondják az okvetetlenkedők. Pedig a személyi hitel nem feltétlenül drága, magas kamatozású. Milyen kár, hogy nálunk nem vehető igénybe. Sajnos az osztrák személyi hitelek egy mezei magyar állampolgár számára nem érhetők el. Azonban más, igen kedvező osztrák hitelek igen.

Az ausztriai bankok is rájöttek, hogy a magyar ügyfelek ugyanolyan ügyfelek, mint a saját hazájuk polgárai, ezért nem támasztanak semmilyen akadályt, ha náluk akarunk hitelt felvenni.

Tovább