Osztrák személyi hitel

Személyi hitel? Drága! Mondják az okvetetlenkedők. Pedig a személyi hitel nem feltétlenül drága, magas kamatozású. Milyen kár, hogy nálunk nem vehető igénybe. Sajnos az osztrák személyi hitelek egy mezei magyar állampolgár számára nem érhetők el. Azonban más, igen kedvező osztrák hitelek igen.

Az ausztriai bankok is rájöttek, hogy a magyar ügyfelek ugyanolyan ügyfelek, mint a saját hazájuk polgárai, ezért nem támasztanak semmilyen akadályt, ha náluk akarunk hitelt felvenni.

Az osztrák hitellel kiváltható a magyar személyi hitel, és egy igen kedvező kamatozású, de a személyi hitelhez hasonlóan bármire felhasználható hitelhez juthatunk. A személyi hitelek jellegzetessége Magyarországon, hogy magas fizetésre van szükség az igénylésükhöz, és a kamatuk is ennek megfelelően magas. Azonban az osztrák hitel esetén más a helyzet. Sokkal kedvezőbb, mint a magyar személyi hitelek. A személyi hitelhez hasonlóan ugyanakkor bármire felhasználható, nincs felcímkézve a pénz. Ön tehát utazhat belőle, autót vagy házat vásárolhat, felfuttathatja vállalkozását, kihúzhatja cégét a bajból, megfinanszírozhat egy új ötletet és így tovább. A körültekintő tájékozódás azonban kulcsfontosságú ebben az esetben is! Az osztrák hitel bármire megoldást jelent, de kérdés, hogy Ön valóban olyan pénzügyi problémával néz-e szembe, amelyhez osztrák hitel felvételére van szükség. Csak megfelelő mérlegelés után indítsa be a hitelfelvétel folyamatát!

Ingatlanfedezet bevonása mellett korábban számos olyan esetben tudtunk megoldást kínálni, amikor a hazai bankok elutasították volna a hitelkérelmet, jelenleg azonban a jogszabályi korlátok miatt ez a hitelezési módozat jelenleg nem jelent megoldást.

A személyi hitelek vonatkozásában megjegyzendő, hogy osztrák bank/pénzintézet által magyar ügyfelek részére folyósított ingatlanfedezet nélkül felvehető személyi kölcsön csak abban az esetben igényelhető, ha az adós Ausztriában dolgozik és ottani folyószámlára kapja a jövedelemét vagy azt az adóhatóság leigazolja.

Nem győzzük hangsúlyozni: az osztrák hitel bármire megoldást jelent, de kérdés, hogy Ön valóban olyan pénzügyi problémával néz-e szembe, amelyhez osztrák hitel felvételére van szükség. Csak megfelelő mérlegelés után indítsa be a hitelfelvétel folyamatát!

“Osztrák személyi hitel” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Megoldást kell találni az apróbb hitelek kifizetésére es csak 1 hitel maradjon! A magyarorszagi bankok nem adnak hitelt egyatalan az olyan embereknek akik fel kerülnek a fekete listara khr.-re szerintem az a megoldas hogy kilabaljunk ebből a spekulációs játékból , azert felvennem a kedvezobb eurós hitelt

  2. Szeretném rendezni az adósságaimat, igy csak egy hitel maradna. Ezért szeretném az osztrák hitelt. Magyarország jól kitolt a KHR listával az emberekkel, mert így esélyük sincs kilábalni a bajból. Pedig a hitel összevonás nagy segítség lenne sok embernek.

Szólj hozzá!