Megéri-e az osztrák hitel?

Hogyne érné meg. Aki nem hiszi, használja a kalkulátort, amely a számok nyelvén mutatja meg, milyen messze van még a Nyugat. Hogy az osztrák bankok tisztességesebbek lennének?

Azok hát. Vannak tisztességes bankok? Nincsenek, de nem mindegy, hogy valahol nagyon csalnak, és úgy szipolyozzák ki az adósokat, vagy csak éppen annyira, amennyi még nem feltűnő, és nem reklamálnak miatta.

Hallotta valaki, hogy az osztrák kormány szabadságharcot indított a bankok ellen? Nem? Mert nem indított. Persze ilyen kamatszintek és fizetések mellett mi sem indítanánk.

A fizetésekkel nem tudunk mit kezdeni. 1938-ban álltunk legközelebb a Nyugathoz, a Horthy-rendszer utolsó békeévében. Azóta az olló egyre jobban szétnyílt, és az EU-s csatlakozásunk tizedik évében készült felmérések szerint a jövedelmünk a nyugatiakénak 35% körül van, a kiadásaink pedig 80% körül. Vagyis az élet nálunk kétszer olyan drága. Ausztria speciális ország, mert még a németek is drágának találják – de van-e olyan itthon, aki nem cserélne velük gondolkodás nélkül?

Nos, egy ilyen országban könnyű tisztességesnek lenni és annak is látszani. Ezért lehetnek az osztrák hitelek jobbak, mint minálunk. Nézzenek utána, és meglátják, mekkora jólétben élünk itthon. Magasabb a kamat, mint az osztrákoknál! Akkor ez csak azt jelenheti, hogy Magyarországon dübörög a jólét!

“Megéri-e az osztrák hitel?” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. udvozlom en osztrak jelzalog hitellt szeretnek felvenni segitseget kernek.

  2. Jó napot kivánok szeretnék hitelt felvenni önöktöl,csal egy a problémám hogy pasziv bár listán vagyok,nincs már semmien hitelem kivan fizetve,de igy sem adnak a magyar bankok!!Az lenne a kérdésem hogy önöktöl kaphatok?De ha adnának egy elérhetöséget szivesen beszélnék önökel a feltételekröl?!!!Vagy ha visszahivnának aztis nagyon megköszöném!Elöre is köszönöm

Szólj hozzá!