Kölcsön BAR-listásoknak

A KHR-lista (avagy régi nevén a BAR-lista) a kölcsönigénylők és a kölcsönfizetők számára is egy igazi rémálom. Ébredjen fel belőle! A bankok általában elfelejtik értesíteni az ügyfeleket arról, hogy fel fogják rakni őket a listára, mint ahogyan ezt a tényt utólag sem igen közlik.

És aztán ott van még az öt éves elévülési idő: hiába egyenlítette ki késedelmét, azután még öt évig, vagyis a hitel teljes idejére, passzív tag marad. Vagyis akár évtizedekre is. Miért hordozná ezt a bélyeget magán? Miért hagyná, hogy a bankok kibabráljanak Önnel, és egyszerűen ne adjanak hitelt, ráadásul még arra sem hajlandóak, hogy megmondják miért? Mintha ez titok lenne. Nos, ennek vége. Mi olyan hitelt kínálunk Önnek, amelyet KHR-listásként is felvehet, semmilyen hátrányt nem kell elviselnie! Lássuk, hogyan lehetséges ez – nem csak ígérgetünk! A KHR-listás ügyfeleknek ingatlanfedezetes jelzálogkölcsönöket kínálunk a legjobb kondíciókkal. A kölcsön felvételéhez szükséges egy ingatlan (vagy több ingatlan), amelyet megterhelhet. A bank az ingatlan felbecsült piaci értékének 50-75%-át folyósítja. Az ingatlan az Ön nevén marad, de a hitel futamideje alatt nem adhatja el. Az ingatlan építőanyaga nem lehet vályog vagy vályog és valamilyen más anyag, tehát vegyes építésű (például tégla, beton stb.). Az ingatlan értékétől függően változik a folyósított kölcsön összege: legkevesebb 1 000 000 (ehhez egy 3 000 000 forint értékű ingatlan kell), legföljebb 70 000 000 forinthoz juthat hozzá. A kölcsön szabad felhasználású, sem előzetes, sem utólagos igazolásokra és papírokra nincs szükség. A hitel devizában is felvehető, és akár abban is törleszthető. A pénznem lehet svájci frank, euró, de ha akarja, forint is. A kölcsönt felvehetik magánszemélyek, egyéni vagy társas vállalkozások. Ha a fenti feltételek tetszenek Önnek, számolja ki a törlesztőrészletet, majd az Ajánlatkérés gombra kattintva vegye fel a munkatársainkkal a kapcsolatot. Ingyen visszahívjuk Önt, és tájékoztatjuk a pontos részletekről. Bármikor meggondolhatja magát, ha eláll a hitelfelvételtől, az semmilyen következménnyel sem jár – nincs elállási pénz, sem más díjazás!

“Kölcsön BAR-listásoknak” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Jó napot hitelt szeretnék fel venni de sajnos KHR listán vagyok mukahelyel rendelkezem havi neto 98.000ft keresek ajánlatukat várom

 2. hét millió ft szeretnék felvenni állandó bevételem van 210000 ft
  az ingatlan piaci értéke 26 millió ftz
  kaphatok hitelt

 3. Jo napot! Aktív és passzív BAR listás vagyok! Szükségem lenne 3-4 millió Ft-ra! Fizetésem 250000 ft. Köszönöm előre a válaszát

 4. Jó napot szeretnék 3.000.000.- ft hitelt felvenni
  aktív bár listás vagyok és nyugdíjas. nyugdíjam jó.

 5. Üdvözlöm!
  Passzív BAR listás vagyok, szeretnék 1.500.000,- Ft-to felvenni. Állandó bejelentett munkaviszonyom van, határozatlan idejű. Nettó átlag fizetésem (tisztán – minden fizetendő levonása után!): 150.000,- Ft.
  Üdv.

Szólj hozzá!