KHR-listás hitel Ausztriából

Ha Ön KHR-listás lett, akár a saját “hibájából”, akár egy családtag vagy ismerős “révén”, akkor Magyarországon már nem kaphat semmilyen kölcsönt. Ennek az oka egyszerű: a számítógépes rendszer azonnal kitiltja őt a hitelezők köréből.

Ha a banki alkalmazott – vagy akár a vezérigazgató – akarna neki hitelt adni, akkor sem teheti meg. A programban nincs ilyen opció. Természetes, hogy ilyen esetben, ha valaki a “Magyarországon nem kaphat hitelt” kalapba került, megpróbál valamilyen kiutat keresni.

A hitel helyett esetleg uzsorakölcsönt kér valakitől, vagy baráti segítségként alacsony kamatra vesz fel pénzt egy rokonától-ismerősétől. Nyilvánvaló, hogy az első megoldás soha, semmilyen esetben sem támogatható, míg a második lehetőség is csak néha elfogadható.

Azonban mégis jobb tiszta pénzhez jutni egy tiszta tranzakcióval. Ha pedig valaki “Magyarországon nem kaphat hitelt”, akkor Magyarországon kívül kell tájékozódnia. Az osztrák hitel tökéletes megoldás. A pénzügyi helyzet instabil mivolta miatt hatalmas öngól lenne Szerbiában vagy Romániában kölcsönt felvenni, azonban az osztrák bankoknál magyarok is jelentkezhetnek. Semmiféle megkötés nincs, ha Önnek nincs kimutatható magyar jövedelme, végrehajtás alatt van vagy KHR-listás, helyi munkaviszony/jövedelem vagy ingatlan birtoklása mellett akkor is kaphat kölcsönt Ausztriában.

A hitelfelvétel előtt természetesen mérlegelni kell, hogy képes lesz-e visszafizetni a hitelét, de úgy tűnik, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben stabil euróárfolyammal és stabilizálódó gazdasággal számolhatunk, vagyis a világválság lecsengésével az ilyen, devizaalapúnak tekinthető hitelezés sokkal kisebb kockázatokat rejt magában, mint 2008 után.

“KHR-listás hitel Ausztriából” bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. Beválalnám az Az Ausztriai hitelt is mert így könyebben rendezhetném az itthoni csekély összeget mellyel valóban önhibámon kivűl kerűltem, bár törlesztem én a sajátomból, de ennek így sosem lessz vége,. Legalább 600000-Ft- ra lene szükségen, hogy maradjon is Köszönöm, ha választ kapok…

 2. Jo napot kivánok érdeklödnék az osztrák hitel iránt mi családi házat szeretnénk venni de a párom és én is bárlistán vagyunk azt szeretném megtudni hogy kaphatunk osztrák hitelt a párom jol keres és tudnánk fizetni csak az a baj hogy itt magyarországon nem kapunk hitelt sehogy mert bárlistán vagyunk ? Az ház amit szeretnénk venni az négy millió ft bizhatunk az osztrák hitelben vagy sem

 3. Üdvözlöm. Tisztelettel érdeklődnék az osztrák hitel felvételével kapcsolatban. Jövedelem és ingatlan fedezet van!A férjem külföldi munkahellyel rendelkezik,csak sajnos KHR-listán szerepel.Tudna e valamilyen megoldást ajánlani?Várom válaszát. Szép napot kívánok

 4. Beválalnám az Ausztriai hitelt könnyeben tudnám rendezni a dolgaimat és csak ezt kellenne fizetnem 1000000 ft ra lenne szüksègem.Köszönöm válaszukat

 5. Nekem is 400000.ftra lenne szuksegem rovid idore dolgozom is min.berrel es van nyugdijam is bar abbol torlesztek is de igy egyutt havi 140.000 ft. Jon osze erre kernem ha lrhetne a fenti osszeget amit koszonok hogy elolvastak

 6. Sajnos KHR listás vagyok.kb 2500000 ft-re lenne szükségem havi fizetésem 140000 nettó.Sajnos csak Szerbiában van ingatlanom ami kb 25000 Eurót ér.Van -e esélyem az osztrák hitelre?

 7. Be váalnám az Ausztriai hitelt,hogy rendezni tudnám az anyagi problémáimat. Jövedelem van havi 120000ft. 1500000ft-ra lenne szükségem. Köszönöm ha választ kapok.

 8. Jó napot kívánok.nekem 600000ft-ra lenne szükségem de itt Magyarországon nem kapok hitelt mert bár listás vagyok.ingatlan nincs.Van lehetőség hogy kapjak?

 9. En is baros vagyok egy eve keresem ahitelt de ez mat nagyon sokba kerult eddig csunyan lehuztak nagyon nagy szuksegemi
  van ha meglehet oldani 10 millio ft

 10. Jonapot érdeklödnék az osztrák hitel felöl mert bálistások vagyunk a páromal. Mindketen dolgozunk de ingatlan nincs sajnos a bank elvite. Menyi hitelt vehetnék fel max.
  Várom válaszát köszönöm

 11. Üdvözlet!
  Érdekelne a hitel, de bárlistás vagyok és rendszeres bejelentett jövedelemmel rendelkezek!
  Várom a mielőbbi válaszát!

 12. Jó napot kivànok D Gyula vagyok hàzat szeretnék veni és bàr listàs vagyok és sajnos Magyarorszàgon nem kapok hitelt 3gyermekem van àlandó munka hejem 3milio ft ra lene szügségem köszönöm

 13. Jó napot kívánok.Sajnos KHR listás vagyok megközelítőleg 3 millió forintra lenne szükségem anyagi gondjaim rendezésére…Állandó munkahelyem van már 14 éve egy helyen jövedelmem nettó 250 ezer ft.Van-e esélyem Osztrák hitelhez jutn?Várom válaszát köszönöm.

 14. Üdv!
  2.000.000 ft ra lenne szükségem hogy kifizethessem a tartozásom amit végrehajtó által vonnak!
  Van munkahelyem 7 éve !
  A nettó fizetésem 120.000-160.000 ezer ft között van így is hogy 50%ot vonnak!
  Van e lehetőség hitelre?
  Saját ingatlanom sajnos nincsen!

 15. Üdvözlettel!
  Sajnos volt férjem révén bár listára kerültem és így tovább boldogulni sehogyan sem tudunk férjem és én is dolgozunk én közalkalmazotti jogviszonyban a fizetésem nettó 146000ft /hó, férjem fizetése 105000ft/hó, 4000000 ft-ra lenne szükség lakás vásárlására van e esély rá, hogy megkapjuk? Köszönöm mielőbbi válaszát.

 16. Sajnos édesanyám végett bar-listára kerültem. Szeretnék 4 millió forint hitelt igényelni. Mi a feltétele? 230000 keresetem van.

 17. Jó napot, Annamária vagyok és kérdezni szeretném, hogy báros vagyok és kaphatnék-e hitelt, melyből ki tudnám fizetni az egész tartozásomat. Válaszukat előre is köszönöm. Annamária

 18. Nagy segítségre lenne szükségem, kérem önöket, ha lehet, segítsenek hitel felvételében.

Szólj hozzá!