Gyorskölcsön készpénzben

Amennyiben készpénzre van szüksége, és rendelkezik saját tulajdonú személy- vagy kishaszongépjárművel, akkor van rá lehetősége, hogy hitelt vegyen rá fel. A legtöbb hitelintézetnél utalással tudják átadni a tőlük megigényelt összeget, akad viszont olyan hitelközvetítő cég, akik meg tudják oldani, a készpénzes kifizetést. Ez azoknak is megoldást nyújt, akik nem rendelkeznek bankszálával. Azt gondolnánk, hogy ez lehetetlen, pedig sokaknak nincs folyószámlája. Az interneten rá tudunk keresni a hitelközvetítő irodákra. Már az elején kérdezzünk rá a beszélgetésnek, hogy ha hitelképesnek minősülnek, akkor a hitelösszeget akár készpénzben is ki tudják-e fizetni. Így megspórolhatjuk a későbbi kellemetlenségeket. A hiteligénylés folyamata viszonylag egyszerű. Az autó Eurotax értéke alapján készül egy ajánlat a futamidő és a törlesztő figyelembevételével. Meg kell adni a személyes adatainkat, családi és munkahelyi hátterünkre vonatkozóan meg kell válaszolni pár kérdést. Kizáró ok lehet esetleg, ha nem értük még el a huszonötödik életévünket, ha pozitív státusszal szerepelünk a bárlistán, vagy ha nincs leigazolható jövedelmünk. Bizonyos esetekben ilyenkor a finanszírozó cég kérheti kezes bevonását, aki megfelel ezeknek az elvárásoknak, de a pozitív bárlista esetében sajnos ez a megoldás sem felel meg. Ha mégis hitelképesnek bizonyulunk, akkor még a finanszírozó megvizsgálja a gépjárművet is, hiszen az a hitel fedezete. Ez a felmérés általában ingyenes. Ha rendben van az autó is, akkor utána jöhet a szerződéskötés. Miután aláírtuk a papírokat, az okmányirodában bejegyeznek az autóra egy úgynevezett opciót. Ezáltal az okmányirodai nyilvántartásban szerepelni fog, hogy hitellel terhelt a gépjármű. Addig nem adható el, ruházható át másik tulajdonosnak, amíg hitellel terhelt. Amennyiben visszafizettük a tartozást, ezt az opciót is le tudjuk a rendszerből töröltetni, és újra tehermentesnek bizonyul, el is adható. Szóval, ha megtörtént ez a bizonyos opció bejegyzés, utána már egy banki szerződésellenőrzést követően át is vehető a helyszínen a készpénz. Az egész hitel ügyintézési folyamat, a bírálatoktól a készpénzhez jutásig körülbelül négy munkanap.

“Gyorskölcsön készpénzben” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Nagyon jónak tartom hiszen sajnos akaratom ellenére másoknak vettem fel hitelt és most én kerültem Bár listára hol ott most nekem lenne szükségem 5 millió ft

  2. Illeték kifizetésére kell a kölcsön, BAR-listás jelenleg nem vagyok. Az illeték 700000 Ft lesz. Tudnak erre részletfizetést adni, amit a NAV óriási részletekben akar kifizettetni.

Szólj hozzá!