Jogi nyilatkozat

Az osztrakhitel.info weboldal üzemeltetője (a továbbiakban: osztrakhitel.info) minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy weboldalán közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére az osztrakhitel.info sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

Az osztrakhitel.info nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az osztrakhitel.info weboldal tartalma vagy annak bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az osztrakhitel.info tulajdonosa jogosult.

Az osztrakhitel.info tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának részét vagy egészét bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni. A weboldal tartalma vagy tartalmának kivonata saját, személyes használatra tárolható vagy kinyomtatható.

Az osztrakhitel.info nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.